Home Property for sale in United Kingdom

The best place to search for a new home / Hungary / Real estate for sale

Landhuis in Hongarije met een halve hectare grond, bijgebouwen

Sale price: £40,000.00 make an offer
Last update: 28.03.2015

Pending offers

Date: 2017-05-31
I need information's about this property. Anahit offered usd
Seller's location: Lothard, Hungary
Seller's notes: Goed gepresenteerd landhuis
Sale type: Fixed price listing

Specifications, photos and description:

Property Type: House
Location: County Baranya
Building Feature: Detached
Plot Area (m²): 5600

Do you like this property?

 • 5 stars
 • 4 stars
 • 3 stars
 • 2 stars
 • 1 stars

Landhuis in Hongarije met een halve hectare grond, bijgebouwen for sale

Current customer rating: current rating for this property (3.5551724137931) based on 118 votes
Landhuis in Hongarije met een halve hectare grond, bijgebouwen Photo
 • Landhuis in Hongarije met een halve hectare grond, bijgebouwen
 • Landhuis in Hongarije met een halve hectare grond, bijgebouwen
 • Landhuis in Hongarije met een halve hectare grond, bijgebouwen
 • Landhuis in Hongarije met een halve hectare grond, bijgebouwen
 • Landhuis in Hongarije met een halve hectare grond, bijgebouwen
 • Landhuis in Hongarije met een halve hectare grond, bijgebouwen
 • Landhuis in Hongarije met een halve hectare grond, bijgebouwen
 • Landhuis in Hongarije met een halve hectare grond, bijgebouwen
 • Landhuis in Hongarije met een halve hectare grond, bijgebouwen
 • Landhuis in Hongarije met een halve hectare grond, bijgebouwen
 • Landhuis in Hongarije met een halve hectare grond, bijgebouwen

Lothárd een bijna 300 vestigingen met een bevolking van Baranja. waarbij de kenmerken van de gastheer. hechte gemeenschap en het echte dorpse sfeer.

De meerderheid van het dorp werd gebouwd aan het begin van de vorige eeuw en in staat zorgvuldig gerestaureerde boerderijen en veeteelt zijn ruime tuin en bijgebouwen.

Ondanks de kleine populatie van actieve gemeenschap leven afzonderlijk rekening houdend met de behoeften van ouderen en de kleinste gekarakteriseerd. Het dorp is een grote hulp in het geven van diensten aan senioren. met inbegrip van het vervoer naar winkels en medische hulp. Bestellingen en supermarkt huisartsen 'Kozármisleny. Lothárdtól 10 minuten of zich in Pecs. Het dorp heeft een kleine producenten in de meeste groenten. eieren en een hoge kwaliteit zelfgemaakte wijn en cognac.

De kinderen gehouden vóór Pasen en Kerstmis ambachten folglalkozásokon zal de kans cadeautjes hebben. maken decoraties. De Kerstman komt wanneer iedereen persoonlijk de Kerstman. Zowel volwassenen als kinderen zijn blij dat het carnaval themafeest. en het dorp zal worden gehouden in de zomerzon. die de vorming van een echte community event.

Hier vindt u alle spannende tijdverdrijf. Inclusief: springkasteel. poppenspel en dans shows. kookwedstrijden en voetbalspel kamers. Het evenement wordt afgesloten met live muziek begeleiding Ball. De vereniging opereert lothárdi bibliotheek waar de computer toegang voor de dorpelingen. Het dorp is in staat om mooie wandelroutes en fietstochten kirandulóhelyek omgeven door visvijvers en de omliggende dorpen wachten op degenen die willen gaan vissen.

Dankzij Kozármislenyből vouwen van de snelweg M6 onlangs overleden in Boedapest is op slechts twee uur rijden.

De stad van het aantrekken van de overheid grote inspanningen om de infrastructuur van de mensen die zich willen vestigen in het nieuw te ontwikkelen.

Het huis:

De adobe huis werd gebouwd aan het begin van de vorige eeuw. en ontving later een splicing baksteen met een badkamer en een kleine kamer werd gebouwd. Vloeroppervlak is 80 m2. drie slaapkamers. keuken. eetkamer en badkamer. Renovatie en modernisering van de oorspronkelijke. rustieke karakter overweging. Het nieuwe dak panlatten en nam het grootste deel van de kamers was rabichálós bepleistering. vloer keramische tegels overal bedekt. De oude ramen zijn vervangen door moderne grenen geïsoleerde ramen en voordeur. De twee authentieke interieur plafond board room - overdekte hout. De eetkamer is verbonden met het centrale verwarmingsnet. water tankers búboskemence serveren het hele verwarming in het huis. maar het huis heeft gas evenals optionele gasketel wordt verwarmd. De elektrische draden zijn nieuw. met de huidige woningbouw.

De gemetselde schuur belterületű 90 vierkante meter. Baksteen en geramd aarde vloer bedekt. Het gebouw is in goede staat. de vorige eigenaar hield de paarden in de stallen. maar oorspronkelijk zijn gemaakt in het houden van koeien.

De schuur van vergelijkbare grootte. begane grond. goed geventileerd. Als algemene voorwaarde. te renoveren.

Het huis is omgeven door 5600 m2 aangelegde tuin met vele zeldzame bomen - in aanvulling op het creëren van de sfeer van de aarde - - Libanese ceders. mammoet dennen. bamboe en pruimen en een beetje van de Japanse perenboom. Het gebied is geschikt voor de teelt van groenten. irrigatie gegraven putten kunnen worden opgelost. Het huis ligt naast het paviljoen is ideaal voor vakantiegangers en horeca in de warme zomermaanden.

For any more information in English. please ask.

Also published at eBay.co.uk

Other property for sale in Hungary:

Hungary Central Europe. ,Stunning bungalow for sale. Hungary Central Europe. ,Stunning bungalow for sale. 8 £11,900.00
Building plot of 550 in Hungary near Lake Balaton in Somogy county Building plot of 550 in Hungary near Lake Balaton in Somogy county 6 £6,048.00
One bedroom house in Budapest, Hungary One bedroom house in Budapest, Hungary 7 £27,500.00
Superb house, gardens, forest and barn Superb house, gardens, forest and barn 11 £56.00
DETACHED VILLAGE HOUSE - 4 BED - ON 1.2 ACRES OF BUILDING PLOT - WEST HUNGARY DETACHED VILLAGE HOUSE - 4 BED - ON 1.2 ACRES OF BUILDING PLOT - WEST HUNGARY 12 £11,500.00
Hungary ,Stunning bungalow , Hungary Hungary ,Stunning bungalow , Hungary 8 £8,400.00
Hungary ,Stunning tiny cottage, Hungary Hungary ,Stunning tiny cottage, Hungary 8 £8,400.00
Hungary ,Stunning freedom cottage, Hungary Hungary ,Stunning freedom cottage, Hungary 8 £8,400.00
Country house in Hungary with half an acre of land, outbuildings Country house in Hungary with half an acre of land, outbuildings 12 £40,000.00
DETACHED VILLAGE HOUSE - 4 BEDROOMS - ON 1.2 ACRES OF LAND 5miles FROM MOTORWAY DETACHED VILLAGE HOUSE - 4 BEDROOMS - ON 1.2 ACRES OF LAND 5miles FROM MOTORWAY 12 £11,500.00
VINTAGE HOUSE IN A LITTLE HUNGARIAN VILLAGE ROMANTIC HILLSIDE GARDEN WINE CELLAR VINTAGE HOUSE IN A LITTLE HUNGARIAN VILLAGE ROMANTIC HILLSIDE GARDEN WINE CELLAR 12 £10,000.00
Hungary ,Stunning small cottage, Hungary Hungary ,Stunning small cottage, Hungary 6 £7,900.00
Hungary ,Stunning small House near Danube river, Hungary Hungary ,Stunning small House near Danube river, Hungary 6 £7,900.00
Hungary BALATON Hungary BALATON 5 £130,000.00